Turisme Comunitat Valenciana presenta a Vinaròs la nova eina de màrqueting turístic Travel Explore

Durant l’acte també es va fer entrega de les distincions del SICTED a les empreses Casa Peña, Restlounge Puerta Azul i Desafiant, que reconeixen el seu esforç per oferir una atenció de qualitat als clients

El Centre del Coneixement de Vinalab va acollir ahir la presentació a nivell autonòmic de Travel Explore, la nova eina creada per Turisme Comunitat Valenciana. A l’acte va assistir el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, acompanyat per l’alcalde, Guillem Alsina, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, a més de comptar amb la presència del director d’Intel·ligència Turística de la Generalitat, Mario Villar.

Travel Explore és una nova eina de màrqueting per a empreses i destinacions de la Comunitat, creada amb intel·ligència artificial, que és capaç d’informar als usuaris del Customer Relation Management, CRM, d’Invat·tur de les dades de les cerques de vols dels turistes. Amb aquesta informació es pot anticipar quin és el moment perfecte per a realitzar campanyes turístiques o posar en marxa noves experiències per als visitants.

Durant l’acte el secretari Colomer destacava que “hem volgut que Vinaròs siga el primer lloc on presentar aquesta nova eina tecnològica que ajudarà a les empreses del sector i destinacions a millorar la seua competitivitat”. Així mateix, afegia que és molt important estar al capdavant de la innovació digital i tecnològica perquè el turisme també evolucione i s’adapte a les noves demandes del mercat.

Per la seua banda, Albella assenyalava que “des del Departament de Turisme s’ha realitzat un gran esforç en els últims anys per fer de Vinaròs un referent com a Destinació Turística Intel·ligent, amb l’adhesió a nivell autonòmic al 2017 i a nivell estatal al 2018, un treball que a més es veu complementat amb el compromís SICTED”. En aquest sentit, agraïa a les empreses la feina realitzada en “pro de la qualitat per junts consolidar una destinació turística enfocada a la millora contínua i a augmentar la satisfacció de les persones que ens visiten”.

Entrega de les distincions SICTED

Després dels parlaments l’acte va continuar amb el lliurament dels diplomes SICTED a Casa Peña,  Restlounge Puerta Azul i Desafiant, un reconeixement a l’esforç de les empreses, tant privades com públiques, per oferir una atenció de qualitat als clients, que al mateix temps ajuda a fer de Vinaròs una destinació turística referent.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar