Turisme Comunitat Valenciana aprova ajudes Covid-19 per a l’oci nocturn i empreses turístiques

 

Turisme Comunitat Valenciana aprova ajudes Covid-19 per a l’oci nocturn i empreses turístiques

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica a través enllaços que s’han habilitat des de la mateixa web de Turisme Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa dues línies d’ajudes per a les empreses turístiques i d’oci nocturn per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi de la Covid-19. En total ha previst una partida de 26 milions d’euros i cal destacar que aquestes ajudes són compatibles amb el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. 

Pel que fa a les ajudes per al sector turístic estan adreçades per a allotjaments, com ara hotels, càmpings i cases rurals, així també com per a les agències de viatge i empreses d’experiències turístiques. Les sol·licituds es poden presentar fins al 22 de març de forma telemàtica a través del següent enllaç http://www.turismecv.com/ayudas-covid19-para-empresas-y-profesionales-turisticos/?fbclid=IwAR0O9cRBLkLyvfBIlGVfRKwP5hB6mBM3_ezJNxTXdLY5EFdTb2M22eMJEmk, on també es pot consultar tota la informació i les bases de la convocatòria.

En relació a les ajudes per a l’oci nocturn, estan adreçades per a pubs, discoteques o sales de festa que es van veure obligades a tancar el passat 17 d’agost en compliment de les restriccions per fer front a la Covid-19. Les sol·licituds es podran presentar de forma telemàtica des del 2 de març fins al 2 d’abril, ambdós inclosos, a través del següent enllaç http://www.turismecv.com/ayudas-covid19-al-ocio-nocturno/?fbclid=IwAR1K6ywvLgO5RsIc61EMjqGY1LGaM8WeeCzVQwQFnlwtPKoBNb5uuW4MnJw, on també es troba tota la informació de l’ajuda, així com les bases de la convocatòria.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar