Totes i Tots Som Vinaròs – Podem presenta el nou equip coordinador

 

Aquesta setmana Totes i Tots Som Vinaròs – Podem ha presentat el nou equip coordinador de l’assemblea local.

Aquests últims mesos les assemblees locals de Podem a nivell autonòmic, han renovat els càrrecs orgànics interns. A Vinaròs aquesta setmana la formació morada presentava el nou equip coordinador municipal. El nou equip format per :

M. Rosario Domínguez Calderón, en l’àrea de Feminisme, Hugo Romero Ferrer en l’àrea de comunicació, Carles Queralt Hernandez com a responsable de l’àrea social i Sebastià Fabregat Ayza com a responsable d’organització i finances. A més també dins d’aquest equip coordinador, els enllaços de l’assemblea local a la xarxa de cercles autonòmics, Anna Fibla Pauner i Juan Luis Anglés Monroig. Tanca aquest equip de coordinació local, la escollida portaveu del cercle Cecilia Pastor Gomez.

En aquesta presentació han pres la paraula el fins ara secretari general de Podem Vinaròs, Hugo Romero Ferrer, qui ostentava el càrrec des de 2015. Aquest ha valorat molt positivament el treball fet fins ara en l’assemblea local de Podem, creant la candidatura de Totes i tots Som Vinaròs a les eleccions del 2015 i obtenint l’alcaldia amb 5 regidories i Enric Pla al capdavant. Consolidant un municipalisme de progrés a la ciutat de Vinaròs i consolidant a la formació en les eleccions del 2019 amb Anna Fiba com a cap de llista. D’aquesta manera valora molt positivament la tasca de Podem Vinaròs en aquests anys en els que ha estat secretari general.

D’altra banda, també prenía la paraula, Cecilia Pastor, la escollida portaveu de Podem Vinaròs, que a més de presentar el nou equip de coordinació de l’assemblea local, remarcava que l’equip consensuat en l’assemblea continuarà treballant en el municipalisme, donant suport a les regidories de Totes i Tots Som Vinaròs dins de l’equip de govern. Apuntava que des de la formació prenen el municipalisme com la primera línea de transformació de la societat així ho venen reivindicant. I apuntava a continuar sent un referent del bloc de progrés a la ciutat de Vinaròs com ho son des de 2015.

A més també emplasava a continuar fent equip, sumant forces de cara a una candidatura que il·lusione als ciutadans i ciutadanes per les eleccions del 2023.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar