Tot a punt per a l’inici del nou curs escolar a Vinaròs

 

La Brigada Municipal executa tasques de manteniment a l’interior dels col·legis i als voltants amb el repintat dels senyals de trànsit horitzontals

El proper dilluns 11 de setembre començarà el nou curs escolar 2023/2024 i des de l’Ajuntament es treballa en l’adequació dels col·legis per garantir el bon estat de les instal·lacions per a l’alumnat i professorat. Després de les vacances estiuenques centenars de xiquets i xiquetes de Vinaròs tornaran a les aules per encetar una nova temporada acadèmica.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha destacat que “a banda de les feines d’adequació dels col·legis també es treballa en l’entorn, amb el repintat dels passos de vianants i senyals de trànsit horitzontal per a millorar la seguretat viària”. Segons indicava es tracta de les feines rutinàries que cada any realitza la Brigada Municipal per a garantir el bon inici del nou curs escolar.

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Maria Miralles, ha indicat que les feines que executa la Brigada Municipal al col·legi de l’Assumpció coincideixen amb les obres d’adequació del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, destacava que es tracta d’una inversió de 596.893€, que assumeix el Govern Autonòmic, per a la millora l’eficiència energètica dels tres edificis, dos d’infantil i un de primària, amb el canvi de les actuals lluminàries per unes de tecnologia LED.

D’altra banda, a l’edifici de primària es farà la instal·lació d’un ascensor, es substituirà la caldera, s’adaptaran els lavabos, s’adequaran les sortides contra incendis i s’actuarà a la biblioteca.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar