Torna el Festival Vinaròs Arts Escèniques amb la proposta de circ Arrisc-ARTE

 

De l’1 al 3 de setembre la pèrgola del passeig de Colom acollirà tres espectacles de gran qualitat basats en equilibris i malabarismes impossibles

El mes de setembre arranca amb força amb la celebració del Festival de Vinaròs Arts Escèniques enguany amb una nova proposta innovadora, Arrisc-ARTE. Es tracta de circ al carrer amb tres espectacles reconeguts amb diversos premis a nivell nacional, que arribaran a Vinaròs per tal de sorprendre al públic.

La regidora de Cultura, Paula Cerdà, ha destacat que s’ha decidit apostar per un nou format que es farà a la pèrgola del passeig de Colom amb tres actuacions de gran qualitat que estaran relacionades amb el món del circ”. Segons indicava sobretot s’ha volgut evitar la saturació d’actes per als mesos de juliol i agost i traslladar-ho fins al setembre per ajudar a allargar la temporada alta.

Divendres començarà el festival amb l’espectacle Ambulant de la companyia La Fam, una proposta inspirada en els circs clàssics de principis de segle XX. Per dissabte serà el torn de Latas de la companyia D’Click, en aquest cas una actuació amb equilibris gairebé impossibles fets amb llaunes, mentre que el diumenge tancarà el cicle Maña de la companyia Manolo Alcántara, una idea original on els protagonistes també faran equilibris a sobre d’una gran estructura de fusta.

Totes les actuacions es faran a la pèrgola del passeig de Colom a les 22:30h amb accés lliure. Important assenyalar que es demana silenci i respecte als professionals perquè alguns dels espectacles requereixen molta concentració i silenci a causa de la dificultat en algunes accions d’equilibri.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la