Toni Saragossà, candidat d’Esquerres per Vinaròs

Esquerres per Vinaròs, llista conjunta formada per Esquerra Republicana del País Valencià i Esquerra Valenciana, ha donat a conéixer el seu candidat a les eleccions municipals del 28 de maig, Toni Saragossà. El número 2 serà Inma Miralles i el tercer de la llista electoral, Ramón Adell.

Saragossà ha dit que la candidatura “neix de la necessitat d’obrir vies de participació a Vinaròs”, i que “venim a ocupar un espai a l’esquerra que creiem que està desatés”. També ha dit que vol que aquest espai siga “inclusiu i participatiu”. “Volem la participació del màxim de gent, conéixer les seues inquietuds i obrir un procés d’interacció social obert a tota mena de veu. Som un projecte valencià, vinarossenc, d’esquerres, republicà amb l’objectiu de fer de Vinaròs una ciutat millor”, ha assenyalat.

El president d’Esquerra Republicana de Vinaròs, Agustí Romeu, ha dit de la seua banda que aquesta candidatura s’ha realitzat “davant la falta d’una força que defense la vertadera política progressista i d’esquerres que tant necessita Vinaròs”. Segons Romeu s’està confeccionant un programa electoral “que siga un referent republicà i d’esquerres”.

Per part seua, el secretari local d’organització d’Esquerra Republicana de Vinaròs i número 3 de la candidatura, Ramón Adell, ha destacat que “hi ha punts que tenim en comú, com la decepció provocat per la manera de fer les coses en els últims 12 anys a l’Ajuntament” i que per això van considerar necessari impulsar “un espai d’esquerres conformat per persones que no estan afiliades en cap partit i gent que en els últims anys forma part d’Esquerra Republicana”.

Adell ha dit també que s’havia negociat un gran acord amb altres forces polítiques d’esquerres com Podem, Compromís i Esquerra Unida que no ha sigut finalment possible “perquè les ofertes que es van posar sobre la taula van ser inacceptables”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar