Sis empreses han presentat oferta per a l’explotació del bar de l’ermita de Vinaròs

Durant les properes setmanes els tècnics municipals valoraran les propostes per escollir la que millor s’adapte a les condicions

L’Ajuntament de Vinaròs informa que sis empreses han aportat les seues ofertes per a l’explotació del servei del bar de l’ermita. Recordem que la licitació es va publicar per part de la regidoria de Transició Ecològica a la Plataforma de Contractació del Sector Públic de l’Estat, el passat mes de febrer, per a poder presentar les ofertes de forma telemàtica.

Pel que fa a les condicions del contracte, s’inclou el manteniment i neteja del recinte de la plaça de l’ermita, així com la utilització de les cavallerisses per a esdeveniments. D’altra banda, cal assenyalar també que un dels aspectes més importants de la contractació serà l’organització d’activitats culturals i de conscienciació mediambientals per ajudar a dinamitzar l’ermita i conservar el paratge natural.

El regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, s’ha mostrat molt satisfet per la presentació de les sis ofertes a la licitació. Segons indicava “és satisfactori veure l’interés que ha despertat entre el sector de l’hostaleria aquest procés per explotar el servei de bar en un espai tan emblemàtic com és l’ermita”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar