S’instal·la un punt net per a parcs i jardins a la zona infantil de Les Camaraes

El projecte està impulsat per la concessionària de la neteja viària amb la finalitat de facilitar la recollida selectiva de les deixalles

L’Ajuntament, a través de l’empresa Acciona, ha instal·lat un punt net per a parcs i jardins a la zona infantil del carrer de Les Camaraes. Es tracta d’una illa de contenidors per a poder fer la recollida selectiva dels residus, que compta amb algunes innovacions. La primera d’elles és un jardí vertical que s’ajusta a la part superior i a la part del darrere dels mateixos contenidors, fet que permet una millor integració amb el paisatge. 

La segona de les innovacions és un “hotel d’insectes” en un dels laterals amb la finalitat d’atreure espècies que ajuden a la pol·linització de la vegetació dels voltants, a més d’ajudar a millorar la biodiversitat. La tercera de les novetats és la incorporació de plaques solars per il·luminar la senyalització del contenidor, facilitant d’aquesta forma la visibilitat. 

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha destacat que “aquesta nova prestació era una de les millores proposades per Acciona en el nou contracte del servei de la neteja viària, fet que no suposa cap despesa per a l’Ajuntament”. Segons afegia es tracta d’uns contenidors que s’integraran amb la resta del paisatge urbà i a més ajudaran a fomentar el reciclatge correcte de les deixalles entre els xiquets i xiquetes que cada dia juguen al parc infantil del carrer de Les Camaraes.

Millores de la prestació

D’altra banda, per part d’Acciona s’ha posat en marxa tota la flota oferida en el nou contracte amb les agranadores elèctriques i vehicles de suport eficients i de baixes emissions, així com fer també la instal·lació de totes les papereres compactadores. 

Per una altra part, també s’han obert les noves instal·lacions ubicades al polígon industrial de les Capçades i s’han establert diferents punts de treball al municipi, fet que facilita la mobilitat i redueix el temps de desplaçaments dels treballadors, descentralitzant les instal·lacions municipals ubicades al carrer de Maria Auxiliadora,  per oferir un servei més eficient.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la