Sanitat millora l’atenció per als pacients de diàlisi del Departament de Salut de Vinaròs

La ciutat compta amb un centre especialitzat gràcies a l’adjudicació d’un nou contracte de servei per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

El Departament de Salut de Vinaròs ha millorat l’atenció per als pacients de diàlisi després de l’adjudicació del nou servei assistencial per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a l’empresa Diaverum Servicios Renales SL, a través del contracte Tratamiento de la enfermedad renal crónica avanzada mediante hemodiálisis. Aquest acord ha servit per a crear un nou centre especialitzat al municipi per tal de garantir un servei òptim als pacients de diàlisi. Cal destacar que les actuals instal·lacions eren deficients per garantir una assistència de qualitat i per aquest motiu s’ha decidit optar per un nou centre, ubicat a l’avinguda de Pablo Ruiz Picasso.

El nou espai garanteix més superfície assistencial dedicada al tractament i també ofereix una estada més còmoda per als pacients del Maestrat i Els Ports, que cada dia s’han de traslladar fins a Vinaròs per ser atesos. Cal assenyalar que actualment el Departament de Salut atén 70 persones a l’any amb malaltia renal crònica avançada que precisen d’un tractament d’hemodiàlisi. 

Una altra de les novetats del nou contracte és el transport de les persones en tractament, que a partir d’ara passa a ser gestionat directament per la Conselleria de Sanitat. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Obres de millora al Jardí del Mucbe

Esta setmana han començat els treballs de millora al Jardí del #Mucbe que afavoriran l’organització d’espectacles. D’una banda, s’estan construint grades de formigó, que serviran