Sanitat licita la redacció del projecte i la direcció facultativa de les obres per a les noves Consultes Externes de l’Hospital Comarcal de Vinaròs

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat l’anunci de licitació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per al Servei d’arquitectura i enginyeria per a la redacció dels projectes i la direcció facultativa relatiu a l’ampliació de les consultes externes de l’Hospital comarcal de Vinaròs.

Es tracta d’un pas molt important per a executar l’ampliació d’aquesta àrea assistencial que consistirà a construir 16 noves consultes destinades principalment a Oftalmologia, amb sala per a l’administració de medicació intravítria, i Traumalògia, amb sales de guixos i sales d’Infermeria. A més, El projecte permetrà dotar a les consultes d’un major espai assistencial i destinar zones d’espera més àmplies, amb l’objectiu de millorar l’activitat professional i l’atenció i confort de pacients.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “es tracta d’una bona notícia per a Vinaròs i tota la comarca perquè suposarà una important millora en l’atenció sanitària”. Segons assenyalava aquesta mesura s’afegirà a altres impulsades des del Govern Autonòmic com el nou pla estratègic, on sobretot destaca facilitar i incentivar l’arribada de professionals als llocs de difícil cobertura.

Document de plecs

La Plataforma de Contractació publica així mateix el Document de Plecs en el qual figura tota la documentació necessària per a la licitació, que compta amb un valor estimat del contracte de 109.469,18€ i un termini d’execució de 12 mesos. La seua tramitació és ordinària pel procediment obert simplificat i el termini de presentació d’ofertes, segons la mateixa publicació, finalitza el dia 18 de juny de 2022, a les 14 hores.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar