Sanitat designa els nous gerents dels departaments de salut de Vinaròs, Alacant-Sant Joan, Xàtiva-Ontinyent i Alcoi

-S’ha designat a Juan Manuel Campos Cervera com a nou gerent de Xàtiva-Ontinyent; Alfredo Rizo Valero, nou gerent d’Alcoi; Juan Antonio Marqués Espí, nou gerent d’Alacant-Sant Joan, i Ana –Isabel Teijelo Deiros, nova gerent de Vinaròs
-S’ha designat també el nou director de l’hospital La Magdalena de Castelló, Javier Peñarrocha
-El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha designat els nous gerents de quatre departaments de salut, així com el director de l’hospital de crònics i llarga estada (HACLE) La Magdalena de Castelló.

D’aquesta manera, el titular de Sanitat ha designat la nova gerent del Departament Salut de Vinaròs, Ana Isabel Teijelo Deiros, que substitueix en el càrrec a Vanesa Jorge Vidal.

Ana Isabel Teijelo és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat del País Basc i especialista en Ginecologia i Obstetrícia, especialitat en la qual ha exercit la seua labor en diversos hospitals d’Osakidetza (comarcal de Mendaro i universitari de Basurto), de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (hospital de Figueres), del Servei Canari de Salut (General de la Palma) i del Servei Valencià de Salut (comarcal de Vinaròs, en el qual ha treballat fins a l’actualitat i del qual també ha sigut responsable de la Unitat de Reproducció Humana).

La nova gerent també ha sigut tutora hospitalària en docència postgrau per a metges interns residents (MIR) de Medicina Familiar i Comunitària en l’Àrea de Ginecologia i Obstetrícia, tutora de pràctiques hospitalàries de la Universitat Cardenal Herrera i està acreditada com a col·laboradora docent de l’Escola Valenciana d’Estudis per a la Salut (EVES) del programa de formació de l’especialitat de medicina familiar i comunitària.

Marciano Gómez també ha designat el nou director de l’hospital La Magdalena de Castelló, Javier Peñarrocha Nebot, que substitueix a Francisco José Llopis Llopis.

Javier Peñarrocha és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. Ha exercit com a metge de família durant 19 anys en diversos centres de salut de València i de Castelló, i compta amb dilatada experiència en gestió sanitària, havent exercit càrrecs com a gerent dels departaments de salut de Vinaròs, la Plana i Castelló.

Actualment, exerceix com a metge de família al centre de salut Illes Columbretes i és, a més, cap de la zona bàsica del centre de salut Illes Columbretes i del centre de salut Raval Universitat, ambdós de Castelló de la Plana.

Com a gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, el conseller de Sanitat ha designat a Juan Manuel Campos Cervera, que substitueix a Margarita Llaudes Laudes.

Per part seua, Juan Manuel Campos Cervera és especialista en Oncologia Mèdica i ha exercit aquesta especialitat a l’Hospital Arnau de Vilanova, d’on és cap de secció. Campos Cervera és màster en Direcció i Gestió Sanitària i ha sigut professor associat en la Universitat Catòlica. El nou gerent de Xàtiva-Ontinyent ha ocupat els càrrecs de subdirector mèdic de l’Hospital Arnau-Lliria i director mèdic de l’Hospital La Ribera.

Alfredo Rizo Valero ha sigut designat pel titular de Sanitat com a nou gerent del Departament de Salut d’Alcoi, en substitució d’Enrique Barbeito Gadea.

Alfredo Rizo Valero és oncòleg mèdic, amb formació a l’Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla. Posteriorment, va iniciar la seua trajectòria com a especialista a l’Hospital d’Alcoi i l’Hospital Sant Joan d’Alacant, on ha treballat com a cap d’Oncologia, així com a l’Hospital de la Marina Baixa. Rizo és president del Comité de Bioètica Assistencial del Departament de Salut d’Alcoi.

El conseller també ha designat el nou gerent del Departament de Salut Alacant-Sant Joan, Juan Antonio Marqués Espí, en substitució de Beatriz Massa Domínguez.

Juan Antonio Marqués Espí és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València, doctor en Medicina per la Universitat Miguel Hernández, màster en Salut Pública i Administració Sanitària i diplomat en Gestió Gerencial Hospitalària.

Marqués ha exercit els càrrecs de subdirector general de Qualitat Assistencial, Seguretat i Avaluació del Servei Murcià de Salut, gerent de l’Hospital General Universitari Reina Sofia i Àrea 7 de Múrcia, gerent de l’Hospital Universitari Verge de l’Arrixaca i Àrea 1 de Múrcia, gerent de l’Hospital General d’Alacant, gerent del General d’Elx, gerent de l’Hospital Marina Baixa, gerent de la Fundació Hospital de Cieza, gerent de l’hospital nacional de paraplègics de Toledo, director mèdic i subdirector mèdic de l’Hospital Sant Joan d’Alacant, subdirector mèdic de l’hospital General d’Alacant i director general d’Assistència Sanitària de la Regió de Múrcia.

Així mateix, Juan Antonio Marqués ha sigut vocal de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Directius de la Salut, professor en el màster de Gestió Sanitària de les universitats Miguel Hernández, Sant Antoni de Múrcia i Europea de Madrid.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar