Sanitat contracta la licitació del projecte i la direcció de l’obra per a les noves consultes externes de l’Hospital Comarcal de Vinaròs

 

Suposarà la inversió d’un milió d’euros per a crear 18 consultes externes sobretot de Traumatologia i Oftalmologia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha contractat la redacció del projecte i la direcció d’obra per fer l’ampliació de les consultes externes de l’Hospital Comarcal de Vinaròs. En total es farà una inversió aproximada d’un milió d’euros i es preveu que les obres s’inicien durant el primer trimestre del 2023.

Pel que fa al projecte, es farà la construcció de 18 consultes externes noves, sobretot de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i Oftalmologia, encara que també es preveuen serveis generals i la possibilitat d’habilitar una sala blanca per a cirurgia menor. D’altra banda, cal destacar que tota la construcció serà energèticament eficient i de consum quasi nul conformada per estructures modulars que s’integraran amb l’Hospital.

Així mateix, les consultes estaran adaptades per a persones tant amb mobilitat reduïda com discapacitat amb auditiva o visual, amb les últimes tecnologies i prestacions.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït la implicació de la Conselleria de Sanitat i ha destacat que “aquestes obres suposaran millorar l’atenció que s’ofereix a l’Hospital, tant per als veïns de Vinaròs com per a la resta de la comarca”..

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar