Renovació de l’Executiva al Pspv Vinaròs

El passat dissabte dia 9 d’abril es va celebrar a l’agrupació de Vinaròs, l’assemblea per renovar l’executiva del Pspv local. En aquesta assemblea, el secretari general, Edu Barberà, va agrair a cadascun dels membres de l’anterior executiva el seu treball i esforç en els últims quatre anys per tornar a posar l’agrupació de Vinaròs en el mapa orgànic del Pspv. 

Edu Barberà també va destacar que l’esforç fet per cadascun dels militants del Pspv, de l’executiva i del grup municipal, que va permetre als socialistes recuperar l’alcaldia a Vinaròs a l’any 2019. Ja en l’àmbit orgànic es va destacar tot el treball realitzat per assolir el pes orgànic que mereixia l’agrupació local.

 Una vegada acabat l’informe de gestió fet pel secretari general Edu Barberà, es va procedir a la presentació de la nova executiva. L’executiva presentada per Edu Barberà incorpora com a nous membres a Marc Albella en política municipal, Fernando Juan Boix com a secretari de relacions institucionals i Maria Miralles com a secretaria d’agricultura i pesca. També s’incorpora Estefania Mallen com assessora jurídica.  

Edu Barberà va comentar que és una executiva preparada per treballar de cara a les eleccions vinents i donar tot el suport a l’alcalde Guillem Alsina i el seu grup municipal. En aquesta llista també s’ha volgut nomenar president d’honor al company Luís Felip Miralles, per la seva trajectòria tant en l’àmbit institucional com orgànic. 

Ja per acabar l’agrupació de Vinaròs va escollir a Luís Antonio Sánchez Rosana i a Maria Àngeles Bofill Fibla com a membres del comitè comarcal del Pspv en representació de l’agrupació de Vinaròs.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Renovació de l’Executiva al Pspv Vinaròs

El passat dissabte dia 9 d’abril es va celebrar a l’agrupació de Vinaròs, l’assemblea per renovar l’executiva del Pspv local. En aquesta assemblea, el secretari general, Edu Barberà, va