Renfe recupera dos serveis de mitja distància entre Vinaròs i Castelló

El servei serà efectiu a partir del dilluns 10 d’octubre i suposarà recuperar el 100% dels trens que hi havia abans de la pandèmia

L’Ajuntament de Vinaròs informa que Renfe recuperarà a partir del dilluns 10 d’octubre dos serveis de Mitja Distància, un per sentit, entre Vinaròs i Castelló. El tren tindrà una freqüència diària amb sortida des de Castelló a les 17:05h, mentre que la sortida des de Vinaròs serà a les 18:35h.

Amb aquesta recuperació del servei seran 24 els trens diaris, 12 per sentit, entre Vinaròs i Castelló, suposant el 100% dels combois que circulaven entre les dues ciutats abans de la pandèmia.
L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “després de moltes reunions i reivindicacions amb el responsable de Relacions Institucionals de Renfe a la Comunitat Valenciana i de l’oficina del Pla de Rodalies per fi hem recuperat totes les freqüències de trens entre Vinaròs i Castelló que hi havia abans de la pandèmia”. Segons assenyalava “gràcies a aquesta nova recuperació de Renfe els veïns de Vinaròs i Baix Maestrat disposem del servei ferroviari que mereixem”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar