Presentació del Carnaval de Vinaròs 2024

La COC ha presentat el dissabte 13 de gener la programació de la propera edició del  Carnaval 2024. Així mateix, s’ha desvelat l’escenari que presidirà les dos Grans Gales de  Reines i Reis, la gala Drag Queen i la Festa Olimpus.  

La COC ha presentat avui, dissabte 13 de gener, la programació de la propera edició del Carnaval  2024. Així mateix, s’ha desvetllat l’escenari que presidirà les dues Grans Gales de Reines i Reis, la  gala Drag Queen i la Festa Olimpus.

Aquest matí, el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Christian Rubio, ha explicat  als mitjans de comunicació la propera edició del Carnaval de Vinaròs, que se celebra del 27 de  gener al 12 de febrer. Aquesta roda de premsa ha sigut acompanyada per la Regidora de  Governació i Comerç, Carla Miralles; i el Regidor de Festes, Victor Garcia; així com l’escenògraf  Ricardo Alcaide, el creador d’audiovisuals David Inlines i el responsable del muntatge de l’escenari,  Miguel Ángel Torrejón, on s’ha desvetllat l’estructura de l’escenari de la gala de reines: un temple  grec de 18 metres d’altura i 40 d’amplària, amb 280 metres quadrats de pantalles LED per fer gaudir  a tots els espectadors al màxim d’aquesta gala, entre d’altres sorpreses que s’hauran de fer esperar.

Entre les desenes d’actes que se celebren durant aquestes setmanes, s’ha volgut destacar la  importància de les gales de les reines i reis adultes i infantils, l’arribada de Carnestoltes amb  l’espectacle aeri, l’augment de butaques al Sambòdrom de les desfilades, i la recuperació de la gala  Drag Queen i la tradicional batalla de la farina.

Christian Rubio ha volgut donar les gràcies als col·laboradors que fan possible dur a terme un  carnaval tan gran com són Brigada, Ajuntament, Diputació i el comerç de la ciutat. Enguany, com a  novetat, es compta amb patrocinadors de primera com són KFC, Rives, Mahou San Miguel, Pepsi  o Qelart, sense oblidar-nos que la Gran Gala de Reines i Reis 2024 serà retransmesa per la cadena  televisiva italiana Rai TV i que uns mesos després Amazon publicarà un documental de 60 minuts  sobre ells principals esdeveniments.

Ha volgut recordar la Regidora Miralles que des de l’ajuntament s’està preparant un ampli dispositiu  de seguretat amb coordinació amb la policia local i ha mostrat el recolzament de tot l’equip municipal  per intentar dur a terme un carnaval amb la màxima normalitat per a la ciutat, així com una  coordinació exhaustiva amb la COC, policia i ajuntament.

La professionalització i qualitat dels espectacles amb l’assessorament d’especialistes, la  importància d’organitzar activitats per a públic infantil o l’augment de turistes pels establiments de  Vinaròs i voltants són el resum de la programació 2024, ja disponible a la pàgina web del Carnaval  de Vinaròs, així com la venda online d’entrades per als actes. A més, partir del 24 de gener, la  comissió organitzadora obrirà un punt d’informació al Mercat Municipal amb la venda física  d’entrades, marxandatge exclusiu del carnaval i la programació de carnaval.

https://carnavaldevinaros.es/va/programacion-2024/

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar