Ports atorga els permisos per a executar la reforma del carrer del Varador

Es desbloqueja així una situació heretada de l’anterior govern municipal que anunciava actuacions que, com aquesta, no van poder escometre per no haver tramitat els permisos pertinents

La Direcció General de Ports ha atorgat aquesta setmana els permisos a l’Ajuntament per a poder executar les obres de renovació del carrer del Varador. Recordem que el mes d’abril el vicealcalde, Juan Amat, va mantenir una reunió amb el director general de Ports, Vicente Martínez, on va traslladar les principals demandes del govern municipal per a la regeneració de la zona portuària.

Amat ha destacat que “som un govern actiu que en comptes de quedar-se només en els anuncis treballa per a fer realitat projectes i fer de Vinaròs una ciutat millor”. En aquest sentit, assenyalava que era important disposar amb la major celeritat possible dels permisos de Ports per a poder executar la rehabilitació del carrer del Varador i d’aquesta manera evitar perdre la subvenció. Es tracta d’un pas important per a poder desenvolupar aquestes obres.

D’altra banda, el vicealcalde agraïa l’eficàcia de Ports i especialment del director general Martínez “que en un temps reduït ha tramitat la nostra sol·licitud i ens ha atorgat els permisos, una bona mostra del compromís de l’actual Generalitat Valenciana de Carlos Mazón amb el nostre municipi”.

Pel que fa al projecte de reforma del carrer del Varador, es farà l’ampliació de les voreres per a millorar la mobilitat i seguretat dels vianants, a més de crear una plataforma única perquè el vial s’integri millor amb la ciutat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar