Obres i Serveis reforça la neteja del clavegueram i embornals

L’objectiu és garantir l’evacuació correcta de l’aigua en cas de produir-se fortes precipitacions

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, a través de l’empresa Acciona, concessionària de la neteja viària, ha reforçat en la darrera setmana la neteja dels embornals i clavegueram, davant de la possibilitat de pluges intenses durant el mes de setembre. A aquestes feines també s’afegeix la neteja i desbrossament de les restes vegetals en els primers 500 metres de rius i barrancs. 

La regidora Morellà ha assenyalat que “es tracta de les feines que es realitzen de forma rutinària a finals de l’estiu, sobretot la neteja dels barrancs i rius, per a garantir l’evacuació correcta de l’aigua en cas de produir-se fortes precipitacions”. Així mateix insistia que les actuacions als embornals i clavegueram s’han intensificat en la darrera setmana, davant de les previsions de possibles precipitacions intenses en els propers dies.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,