NP PP Vinaròs: Nou fracàs del govern d’Alsina a la programació festiva

NOTA DE PREMSA PP VINARÒS:

Més de 2.000 places es van quedar buides en un sopar a la fresca del que l’única promoció que es va fer va ser de l’Alcalde mirant les cadires

El sopar a la fresca amb les Reines, dames i cavallers vestits de gala, que va proposar el govern de Guillem Alsina per a suplir la festa del Llagostí, ha suposat un nou fracàs en la gestió de les festes.

Més de 2.000 places, de les 3.000 anunciades, es van quedar buides diumenge a la nit en una demostració més de la “desconnexió del govern municipal amb la societat vinarossenca i la improvisació amb què es gestiona”.

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha assenyalat que “el govern d’Alsina es va carregar sense consultar ningú les festes del Llagostí, després per tapar les crítiques es van inventar un sopar a la fresca en una data inadequada, coincidint amb altres actes com el comerç al passeig… i el resultat és el fracàs que va veure tothom”.

Els populars lamenten “que l’Alcalde torne a estar desaparegut. Ja va passar a les festes de Sant Joan i Sant Pere on va eludir assumir cap responsabilitat davant la pèssima organització i ara, davant el clamorós fracàs de la seva proposta, el mateix, a amagar-se. Vinaròs necessita un govern eficaç, que escolti els vinarossencs i eviti la mala imatge que es va donar amb una altra ocurrència fracassada que evidencia l’esgotament del govern d’Alsina”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar