Nota de Premsa PP Vinaròs: La zona blava torna a evidenciar la incapacitat del govern municipal

Els pagaments amb targeta no habilitats, els abonaments de Colón i plaça Sant Antoni sense solucionar-se, carrers sense senyalitzar i impossibilitat d’anul·lar multes anul·lables

El portaveu del Partit Popular, Juan Amat, destaca la inoperància del govern municipal amb l’Alcalde, Guillem Alsina, i Marc Albella, com a màxims exponents.

Amat ha destacat que “l’Alcalde se’n va anar de vacances poc després d’anunciar el retorn de la zona blava, després que l’anterior contracte s’hagués de resoldre per incompliments de l’empresa i deixadesa de l’Ajuntament que primer els va tolerar i després va intentar ocultar-los fins que la situació es va fer insostenible, derivant en una desorganitzada resolució contractual”.

El portaveu dels populars vinarossencs ha indicat que “després d’aquesta desastrosa gestió, ara veiem com li segueix una altra, en tornar a posar en marxa la zona blava, després de 10 mesos, sense haver adoptat prèviament les mínimes actuacions que possibilitin donar el servei sense perjudicar els usuaris, tal com és exigible”.

En aquest sentit des del PP s’assenyala “l’abandonament dels abonats als aparcaments de passeig Colón i plaça Sant Antoni als quals, fins ara, segueixen sense donar solucions. S’uneix la impossibilitat de fer pagaments amb targeta, l’absència de senyalització obligatòria en alguns carrers on s’està aplicant la zona blava sense informar-ne convenientment, o la impossibilitat de tramitar l’anul·lació de les multes anul·lables”.

Amat ha remarcat que tot això posa de manifest que s’ha iniciat la zona blava sense estar en condicions de poder-ho fer, ja que no es compleixen ni les obligacions mínimes que requereix el nou contracte. I el pitjor de tot és que ni l’Alcalde ni Marc Albella donen explicacions de la seva ineficaç i desafortunada gestió”.

Finalitzava Amat destacant que “Alsina i els seus regidors no aprenen ni dels seus errors. Després de tot el que ha passat els darrers anys al voltant de la zona blava és vergonyós que l’alcalde no s’hagi preocupat, abans d’autoritzar la posada en marxa, si s’estava en condicions de prestar el servei adequadament. Tornem a veure com la incapacitat del govern municipal repercuteix negativament en tots els vinarossencs”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar