Nota de Premsa del PSPV-PSOE de Vinaròs

 

Quasi 25000 alumnes valencians de dos a tres anys tindran plaça gratuïta en educació infantil el curs 2022-2023. La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha presentat el nou arranjament escolar en Infantil i Primària per al pròxim curs, amb la creació de més de 200 noves aules, tot i la baixada de la natalitat. Aquesta mesura s’emmarca en l’aposta decidida del govern valencià per l’educació pública de qualitat des de les primeres edats, amb la universalització de la gratuïtat.

Pel que fa a la província de Castelló, s’oferiran 39 noves unitats per a acollir el pròxim curs a les xiquetes i xiquets nascuts al 2020. A Vinaròs, l’any 2016 ja es va posar en marxa una primera aula P2 al CEIP Jaume I, perquè consideràvem que era una necessitat en una escola que en aquell moment estava en barracons. Posteriorment, davant l’èxit d’aquesta primera aula i amb l’augment de demanda, vam optar a la segona P2.

El pròxim curs comptarem amb tres noves aules per als xiquets de dos anys, una al CEIP Sant Sebastià i dues al CEIP Misericòrdia, que faran un total de cinc aules P2 a la nostra ciutat. Des de l’Ajuntament de Vinaròs i la Regidoria d’Educació seguirem treballant per a poder implantar més aules P2 a tots els centres educatius públics, seguint les directrius de la Generalitat Valenciana, que té com a prioritat una educació de 0 a 2 anys gratuïta per a totes i tots.

Regidoria d’Educació, Ajuntament de Vinaròs
Secretaria d’Educació, Executiva PSPV-PSOE Vinaròs

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Nota de Premsa del PSPV-PSOE de Vinaròs

  Quasi 25000 alumnes valencians de dos a tres anys tindran plaça gratuïta en educació infantil el curs 2022-2023. La Conselleria d’Educació de la Generalitat