Més d’una vintena de joves participen en el Curs de monitor/a de temps lliure a Vinaròs

La Casa de la Cultura va acollir dissabte la primera classe del el Curs de monitor/a de temps lliure educatiu infantil i juvenil, organitzat per la Regidoria de Família, Infància i Joventut. Recordem que a principis del mes de febrer es va obrir el termini d’inscripcions i prop d’una trentena de joves han decidit participar en aquesta formació, que s’allargarà fins al proper 11 de maig.

El regidor de l’àrea, Juanfran Calvo, ha destacat que aquesta formació està adreçada als joves interessats en millorar les seues competències que, en aquest cas, els permetrà adquirir tècniques específiques d’animació grupal, al mateix temps que incideixen en l’educació en valors”. En aquest sentit, afegia que “des del Casal Jove sempre treballarem per oferir tallers i cursos per als joves vinarossencs interessats en millorar la seua formació pedagògica i laboral, perquè d’aquesta forma puguen disposar de més oportunitats de futur”.

Per acabar, Calvo assenyalava que properament es presentarà la nova programació del Casal Jove per al primer trimestre de l’any amb propostes, que inclouran formació i oci, a més d’activitats puntuals perquè el jovent es devertisca i aprenga durant el seu temps lliure.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar