Més de 400 xiquets i xiquetes participaran en la tercera edició del concert de cloenda de l’Escola Canta

L’espectacle es farà el dissabte 8 de juny a la plaça de bous i comptarà amb la participació de tots els centres educatius de primària de la ciutat i el CEE Baix Maestrat, a més del grup Teatrèmol de l’Aula de Teatre Municipal i de la Banda Simfònica de la Societat Musical La Alianza

Aquest matí la regidora d’Educació, Mercedes García, acompanyada de totes les entitats participants, ha presentat el concert de cloenda de l’Escola Canta, que s’oferirà el dissabte 8 de juny, a les 19h, a la plaça de bous. Més de 400 xiquets i xiquetes de primària i d’educació especial, participaran en aquesta activitat musical.

García ha agraït la implicació de l’Agència de Promoció del Valencià, dels centres educatius, Aula Municipal de Teatre i Societat Musical La Alianza per fer possible una nova edició de l’Escola Canta. Així mateix, també feia especial menció per als mestres de música per la seua dedicació, tant en els assajos com en l’organització del concert de cloenda. En aquest sentit, assenyalava que “es tracta d’una iniciativa amb la finalitat de fomentar la música i l’ús del valencià, al mateix temps que també es transmeten valors”.

Per la seua banda, la directora de l’Aula Municipal de Teatre, Regina Prades, ha detallat que es farà la interpretació de la cantata Els SuperODS: Aventura 2030, composta per Maria José Belenguer, amb la lletra del Servei d’Innovació Educativa de la Conselleria, mentre que el grup de Teatre Teatrèmol serà l’encarregat de contextualitzar les cançons. Pel que fa a la història, es tracta d’una obra relacionada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que estarà protagonitzada per quatre superheroïnes, que arribaran a una illa allunyada per implantar els objectius de Vida en ecosistemes terrestres, Igualtat de gènere, Educació de qualitat i Fam 0.

D’altra banda, Emili Salamanca, en representació dels mestres de música de Vinaròs, destacava que “tant els mestres com els xiquets i xiquetes hem realitzat un gran esforç amb moltes hores d’assajos per oferir un gran espectacle, que inclourà la interpretació de cançons dinàmiques i divertides de diferents estils musicals”.

Per acabar, Javier Torres, en representació de la Societat Musical La Alianza, agraïa el fet d’haver confiat en l’entitat per interpretar la música i assenyalava que també han realitzat molts assajos per oferir un bon espectacle.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar