Més de 2.400 persones visiten l’exposició dels pessebres i diorames

FOTO MAESTRAT.TV:

El Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet va acollir del 22 de desembre al 6 de gener l’exposició dels pessebres i diorames organitzada per l’Associació Betlenística del Baix Maestrat, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic. Al llarg de la mostra més de 2.400 persones es van apropar per gaudir d’aquestes miniatures nadalenques, plenes de detalls, gràcies a la feina dels socis de l’entitat, que any rere any treballen per conservar i millorar els diorames.

D’altra banda, l’exposició també va acollir figures fetes a mà, així com naixements de diferents parts del món, que van encisar al públic, especialment als més petits.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha fet una valoració positiva de la mostra i agraïa la col·laboració de l’Associació Betlenística del Baix Maestrat. Segons afegia “el Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet ha permés oferir de manera provisional un espai molt més ampli per gaudir de l’exposició, amb el compliment de les normes sanitàries, al mateix temps que la mostra també ha servit perquè els veïns i visitants puguen conéixer aquest nou espai que es convertirà en tot un referent turístic”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar