L’Hospital de Vinaròs implanta el protocol d’identificació inequívoca del nounat a través de l’ADN

  • El nou mètode a través de l’ADN substituïx a la presa de petjades del peu, tal com recomanen les principals associacions de pediatria

 

 L’Hospital de Vinaròs ha implantat el protocol d’identificació inequívoca del nounat a través de l’ADN. Este nou sistema substituïx a la presa de petjades del peu que s’aplicava fins al moment.

El protocol, desenvolupat des de l’àrea de ginecologia i obstetrícia i que seguix les recomanacions de l’Associació Espanyola de Pediatria, així com de la Societat Espanyola de Neonatologia, contempla la presa de mostra de sang materna i també del nounat a fi de disposar de mostres que possibiliten la identificació inequívoca del nounat.

La supervisora de l’àrea de maternitat i obstetrícia, Lola Pascual, ha destacat que “amb la implantació d’este protocol dotem a l’Hospital de Vinaròs d’un nou servici en la cerca de l’excel·lència que volem oferir a les nostres famílies”. “Este sistema és pioner a la província de Castelló i això ens motiva a continuar treballant per millorar l’atenció que reben les nostres usuàries” ha afegit.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar