L’FPA celebrarà divendres 11 de juny l’EPA FEST 2021

El festival es farà a l’envelat de l’Atlàntic amb exhibicions d’alguns dels cursos que no s’han pogut organitzar amb motiu de la pandèmia, com ara, zumba, ball o cant

La Regidora d’Educació, amb el Consell de Formació de Persones Adultes, ha presentat l’EPA FEST 2021 que se celebrarà divendres 11 de juny a les 19:00h a l’envelat de l’Atlàntic. Es tracta de la tradicional exhibició que cada any organitza el Consell de l’FPA perquè els alumnes puguen mostrar tot el que han aprés al llarg dels cursos.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que l’any passat no es va poder celebrar l’EPA FEST amb motiu de la pandèmia, però enguany gràcies a l’evolució sanitària favorable es podrà dur a terme a l’envelat de l’Atlàntic, amb totes les mesures corresponents. Segons afegia serà una bona oportunitat per mostrar la variada oferta de cursos que s’ofereix i sobretot per donar visibilitat a la formació que no s’ha pogut impartir amb motiu de la Covid-19. 

Per la seua banda, la coordinadora del Consell de l’FPA, Anna Garcia, ha destacat que l’EPA FEST tindrà aforament limitat i caldrà recollir les entrades, totalment gratuïtes, a l’Auditori Municipal o a les oficines del Consell. 

Cursos d’Estiu

Enguany com a novetat el Consell de l’FPA ha organitzat per al mes de juliol tallers de ioga i pilates, que s’impartiran a l’envelat de l’Atlàntic amb dues classes setmanals. Les inscripcions per a participar s’obriran a partir del 7 de juny i es podran formalitzar a través del web www.consellepa.vinaros.es/es o bé de forma presencial a les oficines del Consell, ubicades a l’antic col·legi Sant Sebastià.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar