Les UPCCA de la Comunitat Valenciana celebren la I Jornada en línia sobre Prevenció d’Addiccions amb Perspectiva de Gènere

Les unitats de prevenció comunitària en conductes addictives de la Comunitat Valenciana preparen per al pròxim dia 10 de març de 2021 la I Jornada de Prevenció d’Addiccions amb Perspectiva de Gènere de 17 a 20:30h en format en línia a través de la plataforma TEAMS.

El principal objectiu de la Jornada és conscienciar sobre els estereotips de gènere i ampliar la mirada del personal que treballa en aquest àmbit de la prevenció d’addiccions per a aconseguir intervencions inclusives i augmentar la qualitat d’aquestes.

Per tant, va dirigida a personal que treballe la prevenció d’addiccions des de qualsevol àmbit i, a títol personal, a qualsevol persona interessada. La inscripció és gratuïta a través del següent enllaç: https://bit.ly/37KuVu7.

El treball en xarxa que les UPCCA realitzen és ambiciós i pretén unificar criteris i metodologies d’intervenció i amb aquesta trobada es fa un pas més en aqueix sentit. 

Serà una jornada de reflexió, entreteniment i amb una nota final d’humor.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar