Les platges i cales de Vinaròs renoven la certificació ISO 14001 de gestió mediambiental

La certificació es concedeix pel compromís de l’Ajuntament en la gestió i protecció ambiental de la costa 

La regidora de Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha anunciat que després de superar l’auditoria corresponent el passat 4 d’agost  les platges i cales de Vinaròs han renovat amb èxit la ISO 14001. Es tracta d’una certificació que atorga AENOR, que Vinaròs ha renovat amb èxit des del 2004, gràcies a la bona gestió de l’Ajuntament. 

Aquesta certificació suposa el reconeixement a l’esforç realitzat en la gestió de les platges d’una forma respectuosa amb el medi ambient, tant per part de l’Ajuntament com de les diferents empreses que ofereixen serveis a la costa, com ara salvament i socorrisme o neteja. La regidora Morellà ha destacat que “Vinaròs compta amb més de 12 km de platges i cales, i amb aquesta renovació, es consolida el model sostenible en la gestió pública de l’Ajuntament”. 

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que “la certificació ISO 14001, juntament amb les Banderes Blaves i els reconeixements Qualitur, converteixen el litoral i els 26 punts de bany de Vinaròs en un referent de qualitat a la Comunitat Valenciana”. Segons afegia des de l’Ajuntament es continuarà treballant en aquesta mateixa línia a més de potenciar el turisme gastronòmic i inclusiu, així com presentar la candidatura al Pla de Sostenibilitat Turística, per tal d’aconseguir 3 milions d’euros per seguir amb el creixement turístic i sostenible de Vinaròs.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar