Les obres del col·legi Jaume I avancen segons els terminis establerts

L’empresa Ocide és l’encarregada de construir el nou centre eductiu a l’antic camp de futbol amb una execució de les obres propera al 20%

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, i la regidora d’Educació, Begoña López, han visitat les obres del col·legi Jaume I per veure de primera mà l’execució dels treballs. Recordem que el projecte es realitza gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, amb una inversió de més de 5 milions d’euros per part del Govern Autonòmic, mentre que l’Ajuntament de Vinaròs ha assumit totes les tramitacions administratives del projecte.

El regidor Chaler ha destacat que “segons l’empresa Ocide ja s’ha executat aproximadament un 20% de les obres amb la construcció de l’estructura bàsica dels edificis principals que acolliran les aules d’infantil i primària, així també com el gimnàs polivalent”. Segons afegia el nou centre educatiu també disposarà de dues pistes esportives i un àgora, amb unes instal·lacions que seran 100% accessibles i comptaran amb les últimes tecnologies per oferir una educació de qualitat per als alumnes.

Per la seua banda, la regidora López ha assenyalat que “el col·legi Jaume I és un bon exemple del treball conjunt entre Generalitat i Ajuntament, que suposarà la fi dels barracons per oferir als alumnes i professors unes instal·lacions dignes”. Pel que fa a les obres, comentava que avancen segons els terminis establerts, en aquest sentit, López agraïa la feina de l’empresa Ocide, que en tot moment manté contacte directe amb l’equip de govern per informar de l’evolució del projecte.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar