Les Camaraes actuarà al Vinaròs Arena el diumenge 5 de setembre

L’espectacle forma part de la programació de l’Estiu Cultural per als mesos d’agost i setembre

La Regidoria de Cultura informa que l’actuació de Les Camaraes que estava prevista per al 15 d’agost, que es va suspendre amb motiu de les males condicions climatològiques, se celebrarà el diumenge 5 de setembre al Vinaròs Arena a les 20:00h. Recordem que aquesta actuació forma part de la programació de l’Estiu Cultural que s’ha organitzat des de l’Ajuntament per oferir una alternativa cultural al turisme de sol i platja.

L’agenda inclourà per al 22 d’agost l’actuació de la rondalla Mar i Terra, que oferirà un variat recital d’obres tradicionals valencianes, mentre que el 28 del mateix mes els Nanos i Gegants oferiran una actuació variada amb les danses i música tradicionals. Cal destacar que totes aquestes actuacions seran amb entrada gratuïta.

Per acabar, l’11 i 12 de setembre L’Acadèmia de Ball Locura tancarà la programació amb l’espectacle El Rey León, les entrades tenen el preu de 5€ i es poden aconseguir a Halcón Viajes.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Tírig reclama major assistència mèdica

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, torna a demanar a la Conselleria de Sanitat major i millor cobertura sanitària en el municipi. “Parlem de la tornada,