L’EMIARE obrirà les inscripcions el proper 13 de març

 

Les activitats estaran adreçades per als xiquets i xiquetes des de P4 fins a 6é de Primària amb Educació Física Base i multiesport

El Consell Municipal d’Esports ha presentat avui una nova edició de les Escoles Municipals d’Iniciació, Animació i Recreació Esportiva, EMIARE, amb totes les activitats que s’oferiran per als xiquets i xiquetes a partir del 20 de març.

La regidora de l’àrea, Begoña López, ha indicat que “l’EMIARE és una bona opció perquè els xiquets s’inicien en el món de l’activitat física, a més també de ser una bona manera de fomentar un estil de vida saludable amb la pràctica de esport”. Així mateix, afegia que també suposa una ajuda molt important per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar.

López comentava que aquesta oferta esportiva és una alternativa a la licitació que es va realitzar per a l’EMIARE que va quedar deserta. En aquest sentit, ha indicat que “davant d’aquesta situació des de l’Ajuntament i el CME hem decidit impartir aquestes activitats fins a final de juny”. Segons afegia “entenem que no és la solució definitiva, però si una alternativa per a oferir activitats esportives als xiquets i xiquetes el que resta de curs, per tal de no renunciar a aquest servei”.

Les activitats que s’oferiran són Educació Física de Base per als xiquets i xiquetes de P4 i P5 dimarts i dijous de 17:00h a 18:00h. D’altra banda, es farà multiesport els dilluns i dimecres per als alumnes des de 1er a 6é de Primària, de 17:00h a 18:00 per als de 1er i 2n curs, i de 18:00h a 19:00 per als xiquets de 3er a 6é curs. Cal destacar que els divendres es farà un dia extra de multiesport de 17:00h a 18:00h i de 18:00h a 19:00h.

Les activitats es faran al col·legi Jaume I des del 20 març a l’1 de juny, amb el preu de 40,5€, que s’haurà d’abonar amb targeta en el moment de fer la inscripció.

La regidora López detallava com es duran a terme les inscripcions els dies 13, 14 i 15 de març. S’hauran de realitzar de forma presencial de 9:00h a 12:00h a l’Oficina del Consell Municipal d’Esports o en horari de tarda de 17:15h a 19:00h a la planta baixa de l’ajuntament. Tancat el termini els dies 15 i 16 de març es farà la confirmació i organització dels grups.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar