L’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs inicia el nou curs

L’Aula Municipal de Teatre de Vinaròs inicia el nou curs

Els directors Joan Comes i Regina Prades han dirigit les primeres sessions amb els grups “Els figurats” i “Les mil i una”

A Vinaròs ha començat una nova edició de l’Aula Municipal de Teatre i ho ha fet amb força. El passat dia 19 de febrer es va realitzar la primera classe en línia de la mà dels dos nous directors, Joan Comes i Regina Prades. El primer en començar va ser el grup “Els figurants” en horari de 18:30h a 20:30h i a continuació va ser el torn del grup “Les mil i una” en horari de 20:30h a 22:30h. Tots dos van contar amb una molt bona participació. Pel que fa al grup d’adolescents “Teatrèmol” el curs començarà en breu, també en línia.

Malgrat la barrera de la pantalla, els alumnes van gaudir del retrobament amb els companys i companyes, i es van percebre les ganes de començar amb les classes i els assajos. Està previst continuar amb les sesions telemàticament fins al mes de març. A partir d’aleshores, sempre que les autoritats sanitàries ho permeten, les classes es faran presencials a l’Auditori Municipal seguint tots els protocols de seguretat.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar