L’alcalde Alsina es reuneix amb la consellera d’Infraestructures per avançar en el nou pla d’usos del port

També s’ha sol·licitat la millora de les infraestructures i de la neteja de tot el recinte, així com arribar a un acord per a la cessió de la Casa del Mar per donar-li un ús municipal 

Aquest matí l’alcalde, Guillem Alsina, s’ha reunit a la Casa dels Caragols de Castelló amb la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas i amb el director general de Costes, Ports i Aeroports, Vicente Martínez, per a reivindicar millores per al port de Vinaròs. En concret, l’alcalde sobretot ha insistit en la necessitat d’avançar en les tramitacions per aprovar el pla general d’usos del port, fonamental per al desenvolupament econòmic i social de la infraestructura.

D’altra banda, durant la trobada també ha indicat que l’anterior Govern Autonòmic va deixar pressupostats 460.000€ per executar diverses millores al recinte portuari, amb l’adequació del moll de llevant. En aquest sentit, ha sol·licitat que “es faça efectiva la inversió pressupostada, ja que és prioritària per a la millora de la zona portuària i guanyar seguretat en tot el moll de llevant”.

Així mateix, durant la reunió també s’ha parlat del canvi d’ubicació de llotja per oferir unes millors instal·lacions als pescadors, a més de les obres pendents de les casetes de llum i aigua. Finalment, l’alcalde també ha reivindicat la millora del manteniment i neteja de tot el recinte portuari i arribar a un acord per donar un ús municipal a la Casa del Mar.

Alsina ha agraït la bona disposició tant de Salomé com de Martínez i ha destacat que “s’han compromès a mantenir noves reunions per avançar les tramitacions, sobretot pel que fa referència a l’aprovació del pla d’usos del port”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar