L’Ajuntament presenta el “Diariet digital”, el nou web d’informació municipal

Es tracta d’un nou espai amb l’objectiu de complementar el contingut del Setmanari que evolucionarà segons les demandes dels usuaris

Aquest matí la regidora de Cultura, Anna Fibla, acompanyada per la directora d’El Diariet, Mercedes Rodríguez, ha presentat la nova web del setmanari vinarossenc. Un nou espai d’informació municipal amb entrevistes, reportatges, galeria de fotos i articles de col·laboradors per apropar l’actualitat local d’una forma senzilla i sobretot intuïtiva per als usuaris.

La regidora Fibla ha destacat que “aquest nou espai web en cap cas vol substituir l’edició impresa d’El Diariet, sinó que vol ser un nou canal de comunicació que ajude a ampliar la informació del setmanari amb noves seccions i més espais per complementar els articles de la publicació”. En aquest sentit, Fibla comentava que serà una pàgina vivia que evolucionarà segons l’experiència dels internautes per tal d’oferir uns continguts que s’adapten als seus gustos.

Pel que fa a la navegació, el “Diariet digital” es pot consultar d’una forma fàcil i senzilla, tant des de l’ordinador com des dels dispositius mòbils, des del web www.vinaros.diariet.es. A més s’ha dissenyat tenint especial cura en l’accessibilitat per a persones invidents o amb baixa visió.

Per la seua banda, Rodríguez ha assenyalat que “calia fer aquest pas endavant per adaptar-se a les noves tecnologies de la informació, amb una versió digital del setmanari per apropar-se sobretot als lectors més joves, al mateix temps es conserva la versió impresa”. Segons afegia “Diariet digital” és fàcil de consultar i permet als usuaris compartir els articles a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i per Whatsapp.

Durant la roda de premsa Rodríguez ha detallat les diverses seccions de la web que inclou “El tastet” amb un avanç de les notícies que sortiran publicades en la versió impresa. Així mateix, també es disposa de seccions com “Galeria de fotos” on es farà un recull d’imatges dels actes més destacats de la localitat, “Arxius del Diariet” per a poder consultar els números anteriors de la publicació o “Reportatges” que permet recuperar els reportatges de la versió impresa.

En relació a “Arxius del Diariet”, cal destacar que actualment ja estan disponibles els darrers números des del 2019 fins als més recents i l’objectiu és ampliar la base de dades fins al 2010. Pel que fa als més antics, recordem que es poden consultar través del repositori de la Universitat Jaume I.

Per últim, la regidora Fibla comentava que “Diariet digital” ha sigut possible gràcies al projecte Vinaròs Ciutat Intel·ligent impulsat des de la Regidoria d’Innovació Digital, amb el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Local, que entre els diferents objectius, vol millorar l’ús, la qualitat i l’accés a les tecnologies de la comunicació.

 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Vinaròs recupera el Parc de Nadal

Amb motiu de la pandèmia s’ha optat per traure les activitats al carrer amb concerts, tallers i jocs de taula, entre altres propostes La regidora