L’Ajuntament obri el termini de sol·licituds per demanar les ajudes del Pla Resistir

L’Ajuntament obri el termini de sol·licituds per demanar les ajudes del Pla Resistir

Les petites empreses i autònoms podran aportar la documentació fins al 16 de març de forma telemàtica o bé presencial amb cita prèvia

L’Ajuntament de Vinaròs obrirà a partir de demà dimecres 24 de febrer el termini per a poder sol·licitar les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. Recordem que aquestes estan cofinanciades per la Govern Autonòmic amb un 62,5% (647.445€), la Diputació de Castelló amb el 22,5% (233.080€) i l’Ajuntament de Vinaròs amb el 15% restant (155.386€). En total es tracta d’una partida d’1.035.912€ per atorgar ajudes directes a microempreses i autònoms de la ciutat dels sectors identificats a les bases. 

Les ajudes tenen una quantia màxima de 2.000€ per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores en els sectors identificats. Així mateix, s’atorgarà una quantia fixa de 200€ addicionals per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 de març de forma presencial de 9:00h a 14:00h al Centre del Coneixement del Vinalab, on s’habilitarà una oficina auxiliar només per atendre aquestes demandes i evitar l’aglomeració de persones. Caldrà demanar cita prèvia al telèfon 964 40 21 69. 

D’altra banda, també es podran presentar de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de la pàgina web municipal de l’Ajuntament de Vinaròs.

És important destacar que s’atendran totes les sol·licituds i s’atorgaran les ajudes independentment de l’ordre d’arribada.

Tota la documentació que cal aportar es pot descarregar des de l’enllaç https://adl.vinaros.es/ca/contenido/ajudes-parentesi, on també trobaran les bases, així com més informació per a poder presentar les sol·licitud degudament emplenades i l’enllaç directe a la tramitació des de la Seu Electrònica.

Per resoldre dubtes o rebre més informació poden telefonar al 964 40 21 69 o enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected]

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la