L’Ajuntament inicia els processos de participació per a definir el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana 2030 de Vinaròs

El 25 de setembre de 2015 l’Assemblea General de l’ONU adopta l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, “un pla d’acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, que també té la intenció d’enfortir la pau universal i l’accés a la justícia”.

 

L’Agenda representa el compromís internacional per a abordar els grans reptes de la globalització sota la triple perspectiva del desenvolupament sostenible: social, econòmic i mediambiental. El seu lema, “no deixar a ningú enrere”.

 

Vinaròs vol construir un model de ciutat més sostenible des del punt de vista social, econòmica i mediambiental. Per això, l’Ajuntament treballa des de l’any 2020 en el Pla d’Acció Local de l’Agenda Urbana, que persegueix realitzar una estratègia local que identifique les prioritats de desenvolupament i el full de ruta a seguir d’aquí a 2030.

 

L’objectiu és que l’Agenda reculla l’opinió de tota la ciutadania, pel que sol·licitem la col·laboració per assenyalar possibles accions a realitzar al nostre municipi.

 

Seguint amb el procés participatiu que s’està duent a terme per a la definició del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana 2030 de Vinaròs, us convoquem a unes jornades de tallers que tindran lloc els dies 9 i 10 de juny en horari de 18:00 h. a 20:30 h. al Centre Municipal de la Tercera Edat, en el carrer de la Mare de Déu del Pilar, n 42 Baix.

 

En aquests tallers treballarem les visions de futur per al nostre municipi i farem propostes de projectes per a aconseguir el compliment dels objectius de l’Agenda Urbana 2030 de Vinaròs.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar