L’Ajuntament de Vinaròs treu a licitació les obres de reforma i adequació del carrer de Ramón Llull

La finalitat és crear una plataforma única, col·locar mobiliari urbà i arbrat, així com fer més accessibles els porxos del carrer de Ramón Llull i crear una vorera a l’altra banda del vial

L’Ajuntament de Vinaròs ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de la renovació urbanística del carrer de Ramón Llull. Recordem que aquest projecte està emmarcat dintre de les actuacions del Pla Municipal Integral d’Accessibilitat i del Pla de Modernització i Competitivitat del Sector Turístic, amb la finalitat d’aconseguir l’excel·lència en matèria d’accessibilitat a Vinaròs, així també com millorar la seva competitivitat turística. 

Pel que fa a la reforma del carrer de Ramón Llull, les obres s’han tret a licitació amb un preu de sortida de 82.236€, amb IVA inclòs, que es finançarà a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea, fons Next Generation. El projecte suposarà crear una plataforma única al vial, col·locar mobiliari urbà i arbrat, així com fer més accessibles els porxos del carrer de Ramón Llull i crear una vorera a l’altra banda del vial. 

El regidor d’Urbanisme, Juan José Borràs, ha destacat que “aquestes obres permetran millorar l’accessibilitat del carrer, a més d’oferir una millor imatge de l’entorn amb un vial renovat”. D’altra banda, indicava que aquest projecte forma part de les moltes actuacions que s’han previst per part de l’Ajuntament amb la renovació de l’avinguda de la Llibertat, la reforma dels carrers de Sant Pascual i de la Mare de Déu del Remei, així també com l’adequació del carrer del Varador.

Per la seua banda, la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha detallat que “l’Ajuntament ha aconseguit el finançament per al 73% dels projectes que ha presentat, una quantitat que ascendeix fins als 5,2 milions d’euros”. Segons afegia es tracta d’iniciatives per al desenvolupament turístic, urbà i sostenible de Vinaròs, on destaca el Pla de Sostenibilitat Turística en Destí amb 2 milions d’euros que permetrà fer la reforma integral del carrer de Sant Pasqual i de la Mare de Déu del Remei, entre altres projectes. 

L’alcalde, Guillem Alsina, ha assenyalat que “es tracta d’unes intervencions que es desenvoluparan en els propers anys, a través dels Fons Europeus Next Generation, gràcies a la tasca realitzada per part de l’Ajuntament, que ha treballat de forma intensa per a poder aconseguir aquestes subvencions que ascendeixen fins als 5,2 milions d’euros”. 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar