L’Ajuntament de Vinaròs treu a licitació l’adquisició d’un immoble per a l’Escola Municipal d’Art

L’objectiu és oferir un espai ampli i en les condicions adequades perquè els alumnes i professorat realitzen les classes

L’Ajuntament ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació per adquirir un immoble per ubicar l’Escola Municipal d’Art. Tant les empreses com les persones físiques interessades en aquesta licitació podran presentar les seues ofertes fins al 16 de gener. Cal destacar que les persones físiques tenen l’opció d’aportar la documentació a través del registre d’entrada de l’Ajuntament.

Pel que fa a els condicions, l’immoble ha de disposar d’un espai proper per estacionar els vehicles, a més d’ubicar-se el més pròxim possible al nucli urbà. Així mateix, es demana una superfície mínima construïda de 150 metres quadrats, en planta baixa o planta baixa i primera amb fàcil accessibilitat, a més d’un bon estat de conservació amb els serveis urbanístics de connexió a l’aigua potable, llum i clavegueram.

També es demana la possibilitat d’instal·lació d’aire condicionat, així com llum natural i existència o possibilitat d’instal·lar una eixida de fums.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “amb aquesta licitació es pretén atendre les demandes de l’Escola Municipal d’Art per atorgar als alumnes i professorat unes instal·lacions òptimes per realitzar les classes”. Segons assenyalava “un cop adquirit l’immoble des de l’Ajuntament adequarem l’espai amb celeritat perquè es pugue fer el trasllat el més prompte possible”.
Accés a la licitació

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar