L’Ajuntament de Vinaròs treu a licitació la renovació del parc infantil de la plaça d’Espanya

El projecte es finançarà a través del Pla Avança de la Diputació de Castelló amb un import de 111.265€

La Regidoria d’Obres i Serveis ha iniciat el tràmit per licitar la renovació del parc infantil de la plaça d’Espanya, inclòs dins del Pla Avança de la Diputació de Castelló per aquesta anualitat 2022.
En concret, es tracta d’un projecte de retirada dels actuals elements i instal·lació de nous, a més de fer la renovació del paviment de cautxú. El pressupost ascendeix a 111.265€ i una vegada adjudicat es preveu que les feines s’executen en un termini de 10 setmanes, i afectaran a aproximadament uns 500 metres quadrats.

Els nous elements que inclou el projecte són una torre metàl·lica de 6,6 metres amb tres alçades diferents de tobogans tancats, una estructura amb xarxa i un giratori adaptat. Així mateix, les obres es completaran amb la millora del parc per als més menuts, que es farà durant el proper 2023, per tal d’oferir un espai renovat i òptim per als veïns de la zona.

La regidora d’Obres i Serveis i Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha destacat que “durant aquests últims anys, s’ha invertit en la renovació dels parcs infantils de la plaça de Sant Antoni i de l’avinguda de Castelló, a més de realitzar millores en quasi la totalitat dels parcs de la resta del municipi, com per exemple, l’actuació feta a la plaça de la Constitució”. En aquest sentit, Morellà comentava que aquest nou projecte de la plaça d’Espanya permetrà disposar d’un renovat parc infantil en la plaça més gran del municipi.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar