L’Ajuntament de Vinaròs signa el conveni amb el consorci de residus per a implantar la recollida de la matèria orgànica

La Regidoria d’Obres i Serveis ha signat el conveni de l’any 2022 amb el consorci de residus C1 per un import de prop de 30.000€

L’objecte del conveni és regular la col·laboració entre el Consorci C1 i l’Ajuntament per a realitzar la implantació de la recollida selectiva de matèria orgànica al municipi, amb les conseqüents millores ambientals que això comportarà.

El Consistori realitzarà diverses accions, com l’adquisició de 10 compostadors dinàmics per a escoles i instal·lacions municipals, per tal d’obtenir compost amb les restes orgàniques (cost aproximat 15.000€). També es farà l’adquisició de cubells perforats i bosses compostables per a tindre el material necessari per a fer la recollida.

De manera més global, es realitzarà una potent campanya de sensibilització ambiental específica de la fracció orgànica per donar a conéixer el servei de recollida i les potencialitats d’aquest residu. Una campanya amb una inversió aproximada de 12.000€.

La regidora de Transició Ecològica i d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat “la necessitat d’una ciutadania responsable i implicada amb la gestió dels residus sòlids urbans”. Segons afegia els serveis tècnics tenen preparada la modificació de l’actual contracte de recollida per incloure aquesta fracció en la concessió del servei.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar