L’Ajuntament de Vinaròs s’adhereix a l’Estratègia Provincial per a l’Ocupació, Emprenedoria i la Promoció Econòmica 2020-2021 de la Diputació de Castelló

L’objectiu principal d’aquest projecte és potenciar l’autonomia de les persones mitjançant accions de formació, dotant-les de competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació i millorar la seua ocupabilitat, fomentant la inserció laboral i l’ocupació a través de les NTIC. També es pretén dotar de coneixements i ferramentes a les persones amb una idea de negoci i a aquelles que ja tenen l’empresa en funcionament.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs s’han programat dos cursos per als mesos d’abril i juny, dins del programa «REINICIA’T» de l’Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs.

  • Facturació i gestió comptable de la pime, 40 h. Del 12 al 28 d’ abril. Inscripcions fins al 5 d’ abril.
  • Entrenament per al teu desenvolupament personal i professional, 40 h. Del 7 al 14 de juny. Inscripcions fins al 30 de maig.

Les inscripcions als tallers es realitzaran en línia, a través del link habilitat per la Diputació de Castelló i que figura en els cartells informatius: bit.ly/Reiniciat

Les sol·licituds s’atendran per ordre de registre fins a esgotar les places disponibles.

Les persones interessades a participar en aquestes accions formatives poden sol·licitar més informació en l’Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs, Carrer de Sant Ramon, primer pis. Telèfon 964 407 700 ext 0192.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar