L’Ajuntament de Vinaròs rep una subvenció destinada a la contractació de personal per a captar i gestionar fons europeus

L’ajuda ha estat concedida a través del LABORA amb la finalitat d’assessorar a la ciutadania i el teixit empresarial de pimes locals en la captació de fons europeus

L’Ajuntament ha rebut una subvenció del LABORA destinada a la contractació de personal per a la captació i gestió de fons europeus, emmarcada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. A través del Programa ERTEFE i aportació municipal, es compta amb un Punt GVANEXT per a oferir informació sobre els Fons Europeus Next Generation. Es tracta d’un servei d’atenció que sorgeix amb la finalitat d’establir un pont entre la ciutadania i el teixit empresarial amb l’amplitud d’ajudes i subvencions que proporciona la Unió Europea dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

Els objectius són Impulsar la realització de projectes susceptibles de ser finançats per fons Next Generation, fons estructurals i en particular, de fons competitius. Així mateix, també té com a finalitat assessorar el teixit empresarial de pimes locals en la captació de fons europeus de manera coordinada amb els Agents de Desenvolupament Local, els Pactes Territorials per l’Ocupació i les seccions territorials de la CEV, per a facilita el seu arrelament territorial i l’aprofitament dels recursos endògens.

Cal destacar que almenys un 20% dels possibles projectes subvencionables han de ser verds i digitals, que contribuisquen a la transformació productiva orientada cap a una economia verda, respectuosa amb el medi ambient, i digital.

Per més informació poden consultar el següent enllaç: https://gvanext.gva.es/es-es/index, demanar cita prèvia a través del formulari o telefonar al 964 40 77 00, extensió 0365.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar