L’Ajuntament de Vinaròs rep una ajuda per a l’actualització PACES

Es tracta del Pacte d’Alcaldies del Clima i l’Energia Sostenible pel qual els consistoris es comprometen a reduir les emissions de CO2 per al 2030

L’Ajuntament de Vinaròs es va adherir al 2022 al Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, PACES, amb la redacció de l’estratègia a seguir per reduir les emissions de CO2. Recentment el consistori ha actualitzat el document per adaptar-lo a les noves necessitats, gràcies a una subvenció aconseguida pel valor de 5.324€. Pròximament el nou PACES serà aprovat en sessió plenària i serà el full de ruta municipal per fer front al canvi climàtic.

La regidora de Transició Ecològica, Maria Miralles, ha destacat que “és important aprovar aquest Pla per aconseguir reduir les emissions de CO2 a Vinaròs, a més també de recollir diverses mesures per lluitar contra el canvi climàtic”. En aquest sentit, Miralles assenyalava que en els últims anys l’Ajuntament ha fet un important esforç amb la posada en marxa diversos projectes per a la millorar l’eficiència energètica en el municipi, com ara, el canvi a LEDS en l’enllumenat públic i edificis municipals, utilització de fanals solars, millora de sistemes de climatització i aïllament en edificis públics o la incorporació de vehicles de 0 emissions.

Miralles insistia que aquestes accions, ja realitzades per l’Ajuntament s’afegiran a les que es recullen en el PACES per fer fe Vinaròs una ciutat més sostenible.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar