L’Ajuntament de Vinaròs reforça les tasques de control dels mosquits

Les feines es realitzen a les acumulacions d’aigua que hi ha al riu Cervol i barrancs per revisar si hi ha presència de larves i aplicar els tractaments

La Regidoria de Transició Ecològica, a través de l’empresa encarregada del control de plagues Lokímica, ha intensificat aquesta setmana les feines d’inspecció de possibles focus de mosquits amb motiu de les intenses precipitacions del passat diumenge. Les tasques se centren a les acumulacions d’aigua que hi ha al riu Cervol i barrancs amb la finalitat de comprovar si hi ha presència de larves per aplicar els tractaments corresponents.

La regidora de Transició Ecològica, Maria Miralles, ha indicat que “al mes de maig vam posar en marxa la campanya contra els mosquits amb tractaments periòdics per a mantenir controlada la proliferació de l’insecte”. En aquest sentit, recordava que el Govern Municipal es fa càrrec de la zona urbana, atenent les indicacions dels tècnics provincials, mentre que la Diputació de Castelló assumeix els tractaments de l’entorn natural, amb la finalitat que les fumigacions siguen més efectives.

Per últim, Miralles assenyalava que” és fonamental la col·laboració ciutadana per tal d’aturar entre tots la propagació de mosquits, evitant acumulacions d’aigua en les zones privades, que és on l’Ajuntament no pot actuar”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar