L’Ajuntament de Vinaròs realitza tasques de manteniment al passeig marítim

L’objectiu és oferir una bona imatge de l’espai de cara a l’arribada de la nova temporada turística

Aquesta setmana els operaris de la Brigada Municipal treballen en feines d’adequació del passeig marítim, en concret, en la reparació dels escocells de les palmeres. En total suposarà actuar en 131, amb una inversió de 14.000€ amb fons propis de l’Ajuntament.

El regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha indicat que “els escocells es trobaven en mal estat de conservació amb fustes deteriorades pel pas del temps, alguns coberts d’arena i d’altres directament trencats, per tant era necessari realitzar una intervenció per a millorar l’aspecte del passeig”. En aquest sentit, assenyalava que s’ha optat per la col·locació de llambordes que oferiran una major durabilitat, a més de posar grava compactada amb resina al centre de l’escocell, una tasca que segons insistia Brito dona una millor imatge del passeig.

D’altra banda, el regidor indicava que aquestes feines s’afegiran a les que també s’executen per part d’Obres i Serveis amb l’adequació dels accessos a les cales de la Costa Nord i Costa Sud. Els operaris ja han actuat a Sòl de Riu i les cales del Triador, Foradada i Pastor i continuaran en la resta del litoral.

Adequació de les platges

Per part de la Regidoria de Turisme també es treballa en l’adequació de les platges amb la reposició de l’arena per fer front a l’erosió de la costa i garantir sobretot unes platges de qualitat per als centenars de veïns i visitants que durant aquest estiu gaudiran del litoral vinarossenc.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar