L’Ajuntament de Vinaròs realitza millores en el paviment del passeig marítim

Les feines consisteixen en la retirada de les pedres malmeses i la construcció d’un ferm de formigó llis per oferir una major durabilitat

Aquesta setmana s’ha iniciat l’actuació de millora d’una part del ferm del passeig marítim, en concret entre els carrers de Sant Pasqual i carrer de les Ànimes, que presentaven danys en el paviment donat el trànsit rodat.

Les obres tindran una durada aproximada de dos setmanes, i consisteixen en la retirada de la pedra malmesa. En el seu lloc es farà un ferm de formigó llis, amb peces transversals de pedra sènia, tal com està en altres zones amb trànsit rodat del passeig marítim, per tal de mantenir la mateixa línia urbanística. L’empresa adjudicatària de les obres és Roda Construcción y Diseño SL, per un import de 25.755€.

Aquesta actuació limitarà de manera provisional el trànsit rodat al carrer de Sant Pasqual on només es permetrà la circulació fins al passeig als veïns i vehicles de càrrega i descàrrega, la resta es desviarà per carrer de la Mare de Déu del Remei. La propera setmana, aquesta restricció afectarà als carrers de Sant Sebastià i les Ànimes, amb accés només per als veïns. Així mateix, per accedir al carrer de les Ànimes s’haurà de fer des del carrer de Sant Gregori, on es col·locarà la senyalització pertinent. De la mateixa manera, s’ha vist modificada la ubicació de les illes de contenidors del carrer de Sant Pasqual i del carrer de les Ànimes.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “aquesta actuació, era urgent perquè el paviment es trobava deteriorat i ocasionava mala imatge a la façana marítima, a més de poder ocasionar caigudes entre els vianants”. Segons afegia aquest tram del passeig marítim suporta molt de trànsit rodat, en ocasions amb gran pes, que ha ocasionat danys en les pedres del paviment.

Paral·lelament a aquesta actuació, també es farà el canvi de 350 peces de pedra que es troben deteriorades pel pas de temps i presenten un ferm irregular. Aquestes tasques s’han iniciat per la zona sud del passeig, perquè és on s’ha detectat que presentaven més mal estat, donada la intrusió d’aigua marina en els últims temporals marítims.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar