L’Ajuntament de Vinaròs realitza la neteja dels barrancs i rieres

La finalitat és garantir la circulació fluïda de l’aigua en cas de produir-se fortes precipitacions per evitar possibles inundacions

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, ha posat en marxa els treballs rutinaris de neteja de barrancs i rieres, en els primers 500 metres de la costa, per a evitar possibles inundacions en cas de produir-se pluges intenses. Aquestes tasques es realitzen dues vegades l’any i estan incloses dins del contracte de neteja viària de l’Ajuntament amb l’empresa concessionària.

Després de les fortes precipitacions registrades a principis de mes, també s’han realitzat feines de moviments dels sediments dipositats en el pont de Barbiguera, per a donar més sortida a l’aigua i evitar, en la mesura que es puga, que les riuades puguen provocar el tall de l’avinguda de Francisco José Balada en aquest punt. Aquesta actuació s’ha realitzat amb recursos propis del Departament.

La regidora Morellà ha indicat que “després dels últims episodis de pluges que hem patit en els últims mesos, fan imprescindible reforçar la neteja dels 500 primers metres, competència municipal, i traslladar a Confederació Hidrogràfica del Xúquer la necessitat de fer la corresponent neteja a partir dels 500 metres per evitar problemes com els que es van produir a principis de setembre”. En aquest sentit, insistia que és fonamental netejar les restes vegetals i retirar també les escombraries o grans voluminosos per a permetre la circulació fluida de l’aigua.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar