L’Ajuntament de Vinaròs presenta un projecte per adequar els camins rurals

L’objectiu és reparar els vials de Cocons, Forques i Cometes a través dels fons REACT-EU de la Unió Europea

La Regidoria d’Obres i Serveis ha realitzat la tramitació a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a dur a terme la millora dels camins de Cocons, Forques i Cometes, dins de la convocatòria pública dels fons europeus REACT-EU.

En els tres projectes presentats les tasques incloses són fresat i millora del paviment amb la tècnica d’aglomerat asfàltic. En el camí de Cometes el pressupost d’execució és de 214.000€ per actuar en un total de 1.900 metres. En concret, es tracta del tram des del camí de Xivert i fins al camí de les Carretes.

El camí de Forques té un pressupost d’execució de 161.000€, amb una longitud de 4.350 metres i s’actuarà en tot el vial. Per altra banda, el projecte de millora del camí de Cocons, amb una longitud aproximada de 1.000 metres i una amplada mitja de cinc metres, té un pressupost d’execució de 223.210€. Aquesta actuació, a més de renovar el paviment, inclou 250 metres de nova canalització d’aigua i cuneta lateral per a l’evacuació d’aigües pluvials.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat l’esforç tècnic que s’ha realitzat per a redactar el projecte que es s’exigeix per a poder sol·licitar els fons europeus. Segons afegia “els tres camins rurals necessiten una actuació general per a garantir el bon estat de les carreteres, malmeses pels temporals de pluja dels últims anys i per aquests motius hem decidit demanar les subvencions dels fons REACT-EU, incloses dintre del fons Next Generation”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar