L’Ajuntament de Vinaròs presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Del 21 al 30 de juny Vinaròs es submergirà en una agenda carregada d’activitats amb la traca al carrer, revetlles, tardeos, actuacions musicals, gastronomia i moltes més propostes per donar la benvinguda a l’estiu

El regidor de Festes, Víctor García, ha presentat aquest matí la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, s’ha preparat una agenda variada per a tots els públics i totes les edats amb música, tradició, cultura i sobretot molta diversió per gaudir d’unes bones jornades de germanor.

Els actes començaran divendres 21 de juny, a les 19:00h, amb el tradicional volteig de campanes i traca festiva a la plaça Parroquial. Tot seguit es farà una cercavila fins a l’envelat del port per fer proclamació de les reines, dames i cavallers, amb la posterior inauguració del Reial de la Fira.

Pel que fa a les novetats, García ha indicat que el Mesón de la Tapa passarà a anomenar-se el Vermut de Festes i es traslladarà a la pèrgola del passeig de Colom. Segons afegia el regidor “es comptarà amb una variada programació d’actuacions amb tardeos per part de discjòqueis i grups musicals, que ajudaran a crear un bon ambient festiu, al mateix temps que també s’ajudarà a dinamitzar el centre de la localitat”.

Una altra de les novetats serà el canvi d’ubicació de l’escenari on les entitats culturals ofereixen les seues actuacions, que passarà de la pèrgola del passeig de Colom a la plaça de Sant Antoni.
En relació a la zona del port, l’envelat de festes es situarà en el seu espai habitual i oferirà una variada programació de revetlles i actuacions musicals, mentre que l’oferta més juvenil, amb el nom Viu Vinaròs, s’ubicarà a la zona del travesal. García assenyalava que “s’ha decidit distanciar els dos escenaris per millorar la mobilitat de les persones, a més de permetre crear una zona de chill out amb cadires per a seure i on també hi haurà actuacions discjòqueis”.

Una de les actuacions més destacades serà per a la nit del 28 de juny amb l’orquestra La Misión, una de les més importants d’Espanya que desplegarà un gran escenari dintre del port. García insistia que serà tot un espectacle que de ben segur sorprendrà al públic, tant per les dimensions del muntatge com per la qualitat de les actuacions.

Garcia repassava els actes de la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere que inclourà el sopar a la fresca, el repartiment de l’obsequi a la Tercera Edat, concurs de paelles i el tradicional castell de focs artificials, entre altres activitats. Segons indicava els tiquets per a les revetlles de Sant Joan amb taula, sis cadires, coca i botella de cava aconseguir de forma anticipada del 17 al 21 de juny a la planta baixa de l’Ajuntament.

El regidor agraïa la col·laboració de les entitats locals, així com de la Policia Local i Brigada Municipal, per fer possible un any més la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Per acabar, García convidava tots els veïns i visitants a gaudir la programació, del 21 al 30 de juny, sempre des de la responsabilitat, el respecte i la tolerància.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar