L’Ajuntament de Vinaròs presenta la nova programació cultural de primavera

Concerts, exposicions, teatre professional i amateur i cinema ompliran Vinaròs de cultura durant els mesos de març abril, maig i juny

El regidor de Cultura, Fernando Juan, amb la regidora de Política Social, Amàlia Cabos, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal la nova programació de primavera 2023 amb espectacles de gran qualitat artística i escènica. Es tracta d’un total de 78 propostes per a tota la família i tots els gustos que ajudaran a fer de Vinaròs un referent cultural al territori, al mateix temps que també seran obres que faran reflexionar a l’espectador i fomentaran la igualtat.

Juan ha destacat que la programació serà possible gràcies a la feina conjunta entre les Regidories de Cultura, Política Social, a més de comptar amb la col·laboració de la Fundació Caixa Vinaròs i les entitats locals. En aquest sentit, assenyalava que “gràcies a l’ampli teixit cultural i associatiu del municipi es podrà oferir una àmplia programació amb una vuitantena d’activitats que combinaran teatre, dansa, música, cinema i fins i tot visites guiades”.

Pel que fa a les obres teatrals, el regidor Juan destacava Madonna de la companyia Patricia Pardo, per aquest diumenge 12 de març, Masovers, entre l’espasa i la paret de Factoria d’històries, Valentí Pinyot, per al dia 23 d’abril o La Teta Lisa de SaludArte, que es representarà el 30 d’abril.

D’altra banda, Juan comentava que també es comptarà amb les propostes de l’Aula Municipal de Teatre, que any rere any, aconsegueixen un èxit de públic i crítica, gràcies a la feina dels professors i alumnes. El grup Teatrèmol oferirà l’espectacle Parelles de fet. De fet parelles els dies 2, 3 i 4 de maig, per la seua banda el grup Les Mil i Una representarà l’obra Allò que passa quan em fixo en tu els dies 9, 10 i 11 de maig, mentre que el grup Figurants oferirà Un dubte raonable el dies 16,18 i 18 del mateix mes.

Programació Igual-Ment

Per la seua banda, la regidora Cabos comentava que també s’ha preparat una extensa programació de caire social, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Projeccions de pel·lícules com Papicha, sueños de libertad, conferències amb El cos vestit. Història de la indumentària femenina o tallers com Niños con-ciencia per mostra als xiquets els grans avanços científics i mèdics aconseguits gràcies a les dones, formaran part de l’agenda.

Segons comentava Cabos “es tracta d’una programació que vol fomentar la igualtat i donar visibilitat a les dones, aprofitant la cultura com eina per a poder arribar a tot el públic”.

Per acabar, tant Juan com Cabos, han animat tota la ciutadania a participar de les activitats culturals i socials que s’han organitzat per als mesos de març, abril, maig i juny. Tota la programació es pot consultar al web de l’Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i a la Tourist Info.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar