L’Ajuntament de Vinaròs presenta el nou pressupost municipal per al 2024

Els comptes s’eleven fins als 43,7 milions d’euros amb importants inversions per a la millora i manteniment de les infraestructures municipals, a més d’augmentar la partida social

Aquest matí l’alcaldessa, Maria Dolores Miralles, acompanyada pel vicealdade i responsable de les àrees, Juan Amat i pel tercer tinent d’alcaldia i regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha presentat el nou pressupost municipal. Es tracta d’un comptes que ascendeixen fins als 43,7 milions d’euros, on sobretot destaca el capítol de les inversions amb més de 13 milions per a millorar les infraestructures i serveis de la localitat.

L’alcaldessa Miralles ha destacat que “el nou pressupost és el resultat del treball conjunt de l’equip de govern i dels tècnics municipals, amb un gran esforç en últims dos mesos per confeccionar els comptes, que marquen el full de ruta a seguir per al desenvolupament de Vinaròs”. L’alcaldessa ha indicat que s’ha fet una clara aposta per la millora dels Serveis Socials, amb l’augment de les subvencions per a les associacions, la creació programes de formatius i la posada en marxa de l’Oficina d’Habitatge Social.

Per la seua banda, Amat ha detallat que “es tracta d’un pressupost amb inversions i mesures concretes per a la millora urbanística de Vinaròs, com ara, 200.000€ per l’elaboració del projecte per rehabilitar de la plaça de Primer de Maig o la obertura del PAI de la Torre Ballester”. A nivell cultural, Amat ha anunciat una partida de 150.000€ per fer la redacció del projecte de l’auditori i 600.000€ per a crear un nou espai sociocultural. L’àrea esportiva també comptarà amb importants projectes amb una primera inversió de 150.000€ per a redactar el projecte per construir un nou poliesportiu municipal.

D’altra banda, Amat comentava que dintre del nou pressupost municipal destaca la Regidoria de Costa Nord, Costa Sud i Ermita que comptarà amb importants partides per a l’adequació del paviment dels carrers i millora de l’enllumenat públic, entre altres actuacions per oferir uns serveis de qualitat als veïns.

El tercer tinent d’alcaldia, Brito, ha indicat que “aquest pressupost demostra que som un govern fort i ferm que treballa amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania”. En relació a les partides, assenyalava que es farà una clara aposta per la Brigada Municipal amb la dotació de nou material i la renovació de la flota de vehicles, fonamental per a millorar les tasques de manteniment i neteja del municipi.

Pel que fa a la nova àrea de Família, comptarà amb un primer pressupost de 55.000€ per a desenvolupar espais de formació i polítiques per a les famílies, joves i xiquets.

Per acabar, l’alcaldessa Miralles ha anunciat que el nou pressupost municipal es portarà a debat per a la seua corresponent aprovació en el ple extraordinari del proper dimecres 28 de febrer.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar